5 авг. 2009 г., 15:36

the con 

  Поэзия » Белые стихи
488 0 0

Стоя и стоя ли,
а земята се тресе под мен
със цел да ме събори,
за да престана да чакам,
теб - да проговориш на чужди
езици,
него - да ми прости,
задето го заместих веднага,
тях, идните - да дойдат на
белите си коне и да станат
после черни.

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??