28 июн. 2007 г., 09:29

ти 

  Поэзия
655 0 5
                                           
                                                  ТИ
 
                                  Ти извор си.
                                  Ти бързей на река.
                                  Очите ти бездънни океани.
                                  Ръцете ти
                                  са мачти на платна -
                                  корабът
                                  по вените пътува.

                                  Витлото
                                  тялото раздра.
                                  Любов приижда на талази.
                                  Руля му
                                  към себе си ще свия -                               
                                  към пристана
                                  на моята мечта.      

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??