6 июн. 2008 г., 20:53

Ти 

  Поэзия » Любовная
1065 0 13
 

Ти, мое вечно желание,

мой трепет и светлина,

ти, мое сладко ухание,

мой огън и топлина.

Ти, моя нестихваща жаждо,

моя лудост и брод,

ти, мое безумно омайниче,

вятърен полет и небосвод.

Ти, моя молитва и зов,

моя магия и благослов,

ти, моя безпощадна стихийо -

аз те наричам просто - Любов!

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??