6.06.2008 г., 20:53 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
1032 0 13
 

Ти, мое вечно желание,

мой трепет и светлина,

ти, мое сладко ухание,

мой огън и топлина.

Ти, моя нестихваща жаждо,

моя лудост и брод,

ти, мое безумно омайниче,

вятърен полет и небосвод.

Ти, моя молитва и зов,

моя магия и благослов,

ти, моя безпощадна стихийо -

аз те наричам просто - Любов!

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??