5 янв. 2006 г., 20:46

Ти 

  Поэзия
640 0 4
Ти си розата на дните ми -
алена, вълнуваща, гореща
и бодеш с бодлите си,
без дори да се усещаш.
Пия аромата ти
и кръвта ми закипява,
нося го в душата си
и камбани зазвъняват...
Ти си силата греховна,
дето ражда топлина,
ти си песента бунтовна,
дето ражда свобода.
Ти пробуждаш в мен жената
с хиляди искри в нощта
и възраждаш ми душата,
с теб забравям всичко на света.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??