2 февр. 2008 г., 00:01

ти 

  Поэзия » Любовная
536 0 2

Ти - щастие мое.

Ти - любов.

Ти - страстта ме изпепелява.

Ти - мечти красиви, пътища откриват.

Ти - за теб бих живяла и бих душата си дала.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??