Feb 2, 2008, 12:01 AM

ти 

  Poetry » Love
553 0 2

Ти - щастие мое.

Ти - любов.

Ти - страстта ме изпепелява.

Ти - мечти красиви, пътища откриват.

Ти - за теб бих живяла и бих душата си дала.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??