2 feb 2008, 0:01

ти 

  Poesía » De amor
552 0 2

Ти - щастие мое.

Ти - любов.

Ти - страстта ме изпепелява.

Ти - мечти красиви, пътища откриват.

Ти - за теб бих живяла и бих душата си дала.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??