21 мар. 2009 г., 12:21

Ти 

  Поэзия » Любовная
764 0 2

 

                       Отдавна ми се иска стих да ти напишa,

                       ала много трудно ми е да опиша,

                       любовта ми колко е голяма,

                       за това думи - просто няма.

 

                       Вярвам знаеш, колко те обичам,

                       а знаеш ли - за тебе дишам.

                       Обичам те тъй искрено и безнадеждно,

                       някак безразсъдно, а и много нежно.

 

                       Нещо в мен безумно се бушува,

                       вече знам - сърцето ми за теб лудува.

                       А кой друг освен - Ти

                       може да накара кръвта ми да кипи.

 

                      Отвътре ми иде да крещя

                      и искам на всички да съобщя,

                      че теб обичам и мечтая - Ти

                      да си с мен до сетните ми дни.

 

                     Единствен Ти ме караш да треперя

                     и безспирно за тебе да копнея.

                     Ей, муцунке, разбери,

                     че за тебе аз живея.

 

© Йоана Бояджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??