Отдавна ми се иска стих да ти напишa,
ала много трудно ми е да опиша,
любовта ми колко е голяма,
за това думи - просто няма.
Вярвам знаеш, колко те обичам,
а знаеш ли - за тебе дишам.
Обичам те тъй искрено и безнадеждно,
някак безразсъдно, а и много нежно.
Нещо в мен безумно се бушува,
вече знам - сърцето ми за теб лудува.
А кой друг освен - Ти
може да накара кръвта ми да кипи.
Отвътре ми иде да крещя
и искам на всички да съобщя,
че теб обичам и мечтая - Ти
да си с мен до сетните ми дни.
Единствен Ти ме караш да треперя
и безспирно за тебе да копнея.
Ей, муцунке, разбери,
че за тебе аз живея.
© Йоана Бояджиева Всички права запазени