16 мар. 2011 г., 22:04

Ти 

  Поэзия » Любовная
478 0 0

Присъстваш в сънищата

и изпълваш мечтите ми.

Разгаряш желанието

и подклаждаш копнежа ми.

 

Объркваш съзнанието

и влудяваш ума ми.

Разтърсваш ме цяла

с поглед, без думи.

 

Но пак ме оставяш

самотна, нещастна,

по теб безнадеждно

все тъй аз да гасна.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??