Mar 16, 2011, 10:04 PM

Ти 

  Poetry » Love
479 0 0

Присъстваш в сънищата

и изпълваш мечтите ми.

Разгаряш желанието

и подклаждаш копнежа ми.

 

Объркваш съзнанието

и влудяваш ума ми.

Разтърсваш ме цяла

с поглед, без думи.

 

Но пак ме оставяш

самотна, нещастна,

по теб безнадеждно

все тъй аз да гасна.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??