21 сент. 2012 г., 14:30

Ти 

  Поэзия » Другая
363 0 0

 

Ти

 

 

Какво видях в теб - не зная.

Но когато гледам звездите, за теб мечтая.

Ти си луната в моето небе

и когато виждам те, се чувствам като дете.

Може би те обичам, но боя се

и чувствата си отричам, но около теб суетя се.

Искам малко щастие за мен,

малко обич да получа

и си мисля всеки ден

как малко повече за теб да науча.

Защо всичко в себе си криеш?

Като в малко вселена.

Искам да разкрия света ти

и да открия същността ти.

Но ти като мираж изчезваш

и се скриваш в дълбините.

Може би обичам те - не зная.

Но ти като звезда се криеш в безкрая.

Когато с теб съм, болката утихва

и взима куфарът си самотата

и отлита надалеч от мен.

Тъжна съм, когато си сломен!

Но не забравяй, че имаш мен.

 

 

 

 

© Цвети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??