Супер лайнер,
морски кораб,
проста лодка,
плаж, чадър,
небе, море. . .
и ти. . .
Милион надежди,
много смях,
безброй сълзи,
безчет мечти,
океан съдби. . .
и ти. . .
Копнеж, любов, мечти. . .
Живот, съдба, късмет. . . и
Т И . . .
© Пламен Порчев Все права защищены
повторение: „Ти...“ е
откровение...
Благодаря ти за критиките по последния ми опит за превод. Има нов вариант.