25.07.2013 г., 13:37 ч.

Ти ... 

  Поезия
1496 0 2


 


  

Супер  лайнер,

           морски  кораб,

                       проста  лодка,

                                     плаж,  чадър,

                                               небе, море. . .

                                                            и  ти. . .

 

Милион  надежди,

                      много  смях,

                           безброй  сълзи,

                                         безчет  мечти,

                                                  океан  съдби. . .

                                                                  и  ти. . .

 

Копнеж,  любов,  мечти. . .

Живот, съдба,  късмет. . .        и     

                                                                     Т  И .  .  .

                                                               


 

 

 

 

© Пламен Порчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??