Ти - слънце в моето небе,
ти - пламък в моето сърце,
ти - вик във тишината,
ти - облак в небесата,
ти - дума на устата,
ти - мъка на душата,
ти - в сънища жената,
ти - цвете във полята,
ти - сладост след горчивината,
ти - оазис в далечината,
ти... избледнял спомен ли си?
© Светослав Щерев Все права защищены