24.01.2010 г., 13:14 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
569 0 1

Ти - слънце в моето небе,

ти - пламък в моето сърце,

ти - вик във тишината,

ти - облак в небесата,

ти - дума на устата,

ти - мъка на душата,

ти - в сънища жената,

ти - цвете във полята,

ти - сладост след горчивината,

ти - оазис в далечината,

ти... избледнял спомен ли си?

© Светослав Щерев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??