17 февр. 2016 г., 22:45

Ти 

  Поэзия » Любовная
587 0 3

Разпиши любовта ни в едно петолиние.
Разкъсано нека трепти.
От горното "до", чак до долното,
да чуем как ще звучи.

Поиграй си смело със нотите,
това ще направиш, нали?!
Нека всяка от тях да разкаже
как се смяхме и как ни боли.

Ще звънне китара по пясъка,
ще се пенят шумни вълни,
полумесец ще грее над мачтите
и ще тръпнат смутени следи.

После нощта ще заметне
своя шал от горещи звезди.
Ще протягам ръце да те стигна.
Дали ще ме стигнеш и ти?

Някак така звучи любовта ни,
поне на мен звучи ми така.
Дали ще я вържеш в едно петолиние-
прекалено голяма е тя!

© Elena Rafailova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??