Ти съвършен до болка и красив!
Ти огненото лято, младостта!
Ти нежен стих – изящен и игрив,
ти болката във моята душа!
Персийски принц или видение –
във сънищата ми присъстваш ти.
Ти най-прекрасното творение
от слънце, радост, щастие, мечти!
Очите ми ще пазят вечно тая
така невероятна красота,
а тя частица малка е от рая,
в която аз откривам любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены