2.08.2023 г., 11:31 ч.  

Ти 

  Поезия » Любовна
162 0 2

     

                Ти

 

Ти съвършен до болка и красив!

Ти огненото лято, младостта!

Ти нежен стих – изящен и игрив,

ти болката във моята душа!

 

Персийски принц или видение

във сънищата ми присъстваш ти.

Ти най-прекрасното творение

от слънце, радост, щастие, мечти!

 

Очите ми ще пазят вечно тая

така невероятна красота,

а тя частица малка е от рая,

в която аз откривам любовта.

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??