13 июн. 2006 г., 20:53

Ти 

  Поэзия
773 0 0
Ти за мене много означаваш,
ти никога не се предаваш.
И за нищо не съжаляваш.
И на мене подражаваш.
И сега,когато се завърнах
живота ти във рай превърнах.
Много силно те прегърнах
и с обичта си те обгърнах.
И с тебе се обичаме отново
и намираме с тебе общо слово.
И тези,които искат да ни пречат,
ще усетатят на любовта меча.
С тебе заедно ще се справим,
пред всичко ние ще се изправим.
Всяка грешка ще оправим,
без проблеми ще се справим.
Със силата на любовта
ще подобриме нашата съдба.

© Георги Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??