7 июн. 2007 г., 21:43

Ти... 

  Поэзия
791 0 2
Ръцете ти студени ме докосват.
Очите ти сиви ме разкъсват.
Болка пак ми причиняваш,
поредната лъжа си съчиняваш.
Няма да търпя такова отношение,
да ме третираш като някакво творение.
Красив си. Да. Признавам.
Умен си. С това се съгласявам.
Нежен казваш, че си - лъжеш.
Вечно сам ще си, кълнеш.
Но всяка минута ще мислиш за мен
и аз ще бъда вечно в твоя ден!!!

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??