1 февр. 2007 г., 19:06

Ти 

  Поэзия
588 0 2
Ти за мен си звезда в небето -
недосегаема и далечна.
Опитвам се да те докосна - не мога,
но съзнанието и сънищата си завинаги.

Ти за мен си цвете в полето -
прекрасно и самотно.
Опитвам се да те намеря - не мога,
но превръщам те в мечта,дълбоко в сърцето си.

Ти за мен си дъжд -
дъжд от сълзи.
Опитвам се да те обичам - не мога,
в океан от чужда любов си ти сега.

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??