21 сент. 2009 г., 15:51

Ти... 

  Поэзия » Белые стихи
827 0 9

Нежна съм, когато чувствам мисълта ти,

красива съм, когато търсят те очите ми,

добра съм, когато гали ме усмивката ти,

силна съм, когато искаш само мен,

истинска съм, когато ме обичаш,

жива съм, когато съществуваш,

щастлива съм, когато търсиш любовта ми,

сияйна съм, когато ме сънуваш,

тиха съм, когато ме закриляш,

мъдра съм, когато ти принадлежа,

щедра съм, когато ме прегръщаш,

аз съм себе си, когато съм във теб...

 

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??