Т И Б Ъ Д И, Б О Ж Е, С Е С М Е Н Е
На народната певица
Кичка Савова
Аз ли съм, Боже, виновна,
че си ме така наградил
с твоята песен вълшебна?
За нея няма преграда.
Право в сърцето тя пада.
Нищичко не съм сторила
за щедростта Ти безкрайна,
но с благодарност ще викам
и с пълно сърце ще пея.
Чрез песента си живея.
Без пари аз съм богата.
Твоята слава разнасям.
През сълзи радост разпръсквам.
Злато от болка отмивам.
Със песента си се сливам.
Ти бъди, Боже, се с мене!
Пребъдвай, Боже, всеки ден
и песента ми опази!
Всичко от сърце прощавам.
Богатство щедро раздавам...
© Стойна Димова Все права защищены