20 мар. 2013 г., 08:03

Ти дойде... 

  Поэзия
529 0 1

Като в сън внезапно появи се

с ореол от слънчеви лъчи,

със затворени очи видях те

и забравих, че в душата ми вали.

 

С нежен глас сърцето ми събуди.

С надежда то в гърдите затуптя,

сякаш искайки да излезне и да види

дали е истина това.

 

С прекрасен поглед ме обгърна

и с него стопли моята душа,

защото от небитието ти я върна,

зароди се в нея пак мечта.

 

Ръцете ти докоснаха ме леко,

а тялото ми потръпна от това,

защото напоследък бе му тежко

без нежния допир на страстта.

 

Устните ти впиха се във моите

и светът изведнъж се сякаш спря,

оставяйки ни двама на насладите,

породени в миг от нея, любовта.

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесах,но с някои слабости!В началото е ритмично и напевно,но в последния куплет ритъма се губи.Поздрави от мен!
Предложения
: ??:??