15 нояб. 2012 г., 13:00

Ти и аз 

  Поэзия » Любовная
884 1 2

Заспиваш с него, а сънуваш мен

и във съня си плачеш безутешно.

На него се усмихваш, щом е ден,

ала нощта със мен споделяш грешно.

 

За него ще приготвиш пак обяд,
но ще ти липсват нашите закуски

от дребнички  трохи любовен глад

и от сърца, които в страст препускат.

 

Ти спиш до него, теб сънувам аз.

Насън дланта ми твойте длани стиска.

Ти страдаш ден, а аз ще страдам час,

преди в съня ми пак да те поискам...

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??