14 дек. 2017 г., 23:54

Ти и Аз 

  Поэзия » Свободный стих
413 0 0

Дойде моментът с него и денят, 

дочаках те и тръпнех за мига,

когато ти дойде в живота ми, дете.

 

Заслужих ли те аз не знам,

но писано ни е да бъдем там...

в тоз час и таз година,

за да почне нашето начало...

Ти, Аз... и до амина.

 

Очите ти са толкова невинни,

душата ти така кристална,

че гледайки те аз потъвам

в море с вода огледална.

 

Ще бъде трудно и с неравности по пътя

но... до теб съм, ще пребъда будно.

За мен си най и го заявявам,

дори крещейки пак ще казвам,

че ти мъниче преобърна... всичко в мен и така разгърна...

за да мога гордо смело аз да кажа,

Татко съм... и ще го докажа.

 

Надявам се и за в бъдеще да бъдем  ние "близки",

да намерим заедно в сърцата...

Обич, нежност и отплата,

че когато дойдат трудни дни,

да кажем пак  в един глас,

завинаги ще бъдем Ти и Аз.

 

Гигант си ти за мене и това ще бъде вечно,

дълбоко нося те в сърцето...

и няма пускане да знаеш,аз съм твоя татко... ще го осъзнаеш.

Допускам грешки и си го признавам,

яд ме е на себе си и... не заслужавам,

но ще бъда пример аз за теб... обещавам,

да имам близост, нежност и да те Обожавам.

 

Независимо от всичко тати,

ние ще живеем като най добри "познати",

и ще се старая да съм твой,достоен и голям герой.

Винаги ще чувам да кънти сред нас...

Обичам нашето... Ти и Аз.

© Веселин Колчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??