Дойде моментът с него и денят,
дочаках те и тръпнех за мига,
когато ти дойде в живота ми, дете.
Заслужих ли те аз не знам,
но писано ни е да бъдем там...
в тоз час и таз година,
за да почне нашето начало...
Ти, Аз... и до амина.
Очите ти са толкова невинни,
душата ти така кристална,
че гледайки те аз потъвам
в море с вода огледална.
Ще бъде трудно и с неравности по пътя
но... до теб съм, ще пребъда будно.
За мен си най и го заявявам,
дори крещейки пак ще казвам,
че ти мъниче преобърна... всичко в мен и така разгърна...
за да мога гордо смело аз да кажа,
Татко съм... и ще го докажа.
Надявам се и за в бъдеще да бъдем ние "близки",
да намерим заедно в сърцата...
Обич, нежност и отплата,
че когато дойдат трудни дни,
да кажем пак в един глас,
завинаги ще бъдем Ти и Аз.
Гигант си ти за мене и това ще бъде вечно,
дълбоко нося те в сърцето...
и няма пускане да знаеш,аз съм твоя татко... ще го осъзнаеш.
Допускам грешки и си го признавам,
яд ме е на себе си и... не заслужавам,
но ще бъда пример аз за теб... обещавам,
да имам близост, нежност и да те Обожавам.
Независимо от всичко тати,
ние ще живеем като най добри "познати",
и ще се старая да съм твой,достоен и голям герой.
Винаги ще чувам да кънти сред нас...
Обичам нашето... Ти и Аз.
© Веселин Колчев All rights reserved.