7 мая 2006 г., 23:05

Ти и светлината 

  Поэзия
856 0 1

                                                      Ти и светлината


                                                      В стаята тъмна
                                                      присъствие безмълвно-
                                                      ти и самотата
                                                      в очакване на светлината.
                                                      Огледало, в което
                                                      на нощта лицето.
                                                      чакащо и изморено,
                                                      от тъмнина родено.
                                                      Огледалото-строшено.
                                                      Ти и светлината,
                                                      светлина на свободата.

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??