4 апр. 2007 г., 15:41

Ти и той 

  Поэзия
846 0 2
Той заслужава мислите ми,
ти не заслужаваш и секунда.
Той заслужава чувствата ми,
ти не заслужаваш и сълза.
Той заслужава тялото ми,
ти не заслужаваш и докосване.
Той заслужава душата ми,
ти не заслужаваш и спомен.
Той заслужава вниманието ми,
ти не заслужаваш и поглед.
Той заслужава всичко,
ти не заслужаваш и трохичка.
Той ме заслужава изцяло,
но ти ме притежаваш!

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??