Любов и омраза - тез две чувства са
като дилема в моята душа.
Но омразата най-силна е в мен и
знам, че не греша.
Скъпи спомени остави,
но и много кървави рани.
Но Обичам те и не мога да го крия,
но всички чувства вече ще изтрия.
Ще съжаляваш ти,
че си ме срещнал.
И ще плачеш сам в мрака,
като разбереш,
че си изгубил човека,
които те е обичал...!!!
© Валерй Димитрова Все права защищены