3 авг. 2010 г., 22:49

Ти казваше... 

  Поэзия » Любовная
625 0 0

Ти казваше, че няма да се върнеш,

държеше се надменно и студено.

Сега копнееш пак да ме прегърнеш,

но си закъсняла прекалено.

Живей живота, който си избра сама -

сред много "хора", ала в самота.

© Калин Станчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??