28 авг. 2020 г., 10:37

Ти ме научи.. 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
452 2 0

Ти ме научи да се възхищавам

на мистерията и на нощта.

Научи ме… да съзерцавам

красотата на нощната природа.

Ти ме научи… да обичам

да се разхождам в тъмнината,

до нови и непознати места,

под пътечка светлина,

очертана от безбройните звезди.

Научи ме… да се наслаждавам

на приятната компания

…твоята компания…

Научи ме… да съзерцавам

безкрайната тъма,

да разговаряме по всяка тема,

непринудени.

Да бъдем истински, различни,

един с друг - искрени и лични!

Но така и не ме научи,

че ужасно ще боли,

когато всичко приключи.

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??