27 апр. 2013 г., 09:40

Ти ми обеща 

  Поэзия » Другая
476 0 0

Ти ми обеща цялото време да бъде наше.

Да остареем двамата във него.

Да не съм сама в нощта!

Цял живот да пием с обща чаша!

Ти ми обеща!

Обеща ми вярност!

Обеща ми себе си докрай!

А днес си взимаш всичкото обратно

и моята душа ридай!

 

Ти ми обеща и аз ти вярвах!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??