Ти не си ледено момиче,
както мислих преди.
Ти можеш да обичаш -
истински са твоите сълзи.
И сърцето ти не е от лед -
различна си, но не и толкова студена.
Търсиш мълчаливо лек
за душата си ранена.
Ти можеш да обичаш -
в себе си носиш доброта.
Ти на ангел приличаш,
въпреки, че нямаш крила.
Аз не ти вярвах преди
и бягах надалеч от теб.
Но веднъж се вгледах в твоите очи
и разбрах - не си ледено момиче,
а истински човек.
© Катя Бобойчева Все права защищены