1.05.2011 г., 19:00 ч.

Ти можеш да обичаш 

  Поезия » Друга
625 0 0

Ти не си ледено момиче,

както мислих преди.

Ти можеш да обичаш -

истински са твоите сълзи.

 

И сърцето ти не е от лед -

различна си, но не и толкова студена.

Търсиш мълчаливо лек

за душата си ранена.

 

Ти можеш да обичаш -

в себе си носиш доброта.

Ти на ангел приличаш,

въпреки, че нямаш крила.

 

Аз не ти вярвах преди

и бягах надалеч от теб.

Но веднъж се вгледах в твоите очи

и разбрах - не си ледено момиче,

а истински човек.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??