Да бе море, да те изпия
до дъно, за да си във мен.
Да бе небе, да те открия
със влюбени криле.
Да бе пътека,
да те следвам
през мрак и пустота
Да бе надежда -
да те достигна
с решителност и воля.
А ти си сън, недосънуван,
а ти си блян недобленуван.
Една несбъдната мечта.
© Генка Все права защищены
Поздравления за прекрасния стих!