ТИ НЕ ЩЕ СИ ОТИДЕШ
Ти не ще си отидеш със времето.
Ти ще останеш във мен,
защото е преходно семето,
а траен е вечният ден.
Ти не ще ме оставиш при тленното -
духът Ти е в мене вграден.
В делата ще търсиш най-ценното
и кой е от Тебе роден.
През огъня идваш от бъдното,
но незасегнат си пак.
Със Тебе ще бъдем в отвъдното,
щом следваме верния знак!
© Стойна Димова Все права защищены
верния знак!" Добро изпълнение, Стойна!Харесах и го оценявам!
Поздрави от мен и хубав ден!