9 июн. 2009 г., 17:30

* * * (Ти остана...) 

  Поэзия
471 0 4

 

 

* * *

             На П.

 

Ти остана завинаги в морето

на моите идоли...

разпалил нежни чувства във мен.

Аз - отдала страстта на душата си.

За теб - поредния тренинг.

 

Не те упреквам.

Времето бавно отмива...

И пречупил мойта наивна душа,

издълбал в паметта ми своето име -

превърна от мене частица

                                                 в жена.

 

                            19 декември 1988 година

                             гр. Търговище

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??