18 мар. 2010 г., 09:02

Ти - Полазникът в мойта душа 

  Поэзия » Любовная
635 0 11

                                          
Да погледаме още със тебе звездите,
те дори да са много самотни,
пак проблясват със свойте искри
и примамливо смигат ни от небето.

Да подишаме още вечерния хлад.
С тези тръпки по мен да разкажа
на Вселената за жаждата в нас,
как ни стопля, когато сме двама.

Колко чудно красив е светът,
мойте длани щом в твоите лягат.
Звън от пиринчени зрънца е смехът,
когато с твоите устни ме слива.

Да разказвам ли още за ситни синци
във очите ми как със обич занизваш.
Как люлееш ме в свят от звезди
и в прегръдка от нежност заспиваш.

Ти - Полазникът в мойта душа,
Аз - букет теменужен в дланта ти.
Обич моя,  ти си моята светла искра,
а без теб ще изгасне небето ми.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??