27 нояб. 2007 г., 10:20

Ти поспри... 

  Поэзия » Философская
1076 0 41

 

 

                                 Ех, ти, време, така пропълзяваш,

                                 отнасяш живота ми ден подир ден.

                                 Поспри се, виж, само късче остана,

                                 усмихни се, остани за малко при мен.

 

                                 Виж как слънцето грее в очите ми,

                                 едно сърце все още жадува за мен,

                                 две очи с нежност как ме даряват,

                                 как пълен с обич е всеки мой ден.

 

                                 Поспри се в косите ми, белите,

                                 с моя приятел, вятъра, ти поиграй,

                                 поспри за малко в очите, небесните,

                                 виж лунния път и звездния рай.

               

                                 Поспри се в душата ми, нежната,

                                 в мислите мои влез като в храм,

                                 ще те прилаская с любов в сърцето си,

                                 ти само поспри, обичаш ме, знам.

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??