12 сент. 2005 г., 22:27

Ти просто страшно беше закъснял ... 

  Поэзия
1207 0 12
Потърси ме, но беше закъснял!
Отдавна във душата ми бе празно.
Вината си изобщо не разбрал,
потърси ме, но всичко бе напразно !

Ти просто страшно беше закъснял!
Отминаха сезони и години,
косите посребрени от слана,
очите потъмнели и унили.

Ти просто страшно беше закъснял!
Отвънка на вратата ми потропа,
за обич и за нежност зажаднял,
но аз пред тебе дверите захлопнах.

Защото нямах право и не можех
след теб да тръгна сляпо вечерта,
прозорците затворих и залостих,
и те оставих сам навън в нощта.

И на студа треперещ и отчаян
ти пак заключи своето сърце,
а аз отвътре плачеща и няма
притисках с длани моето лице ...

Ти просто страшно беше закъснял!

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??