10 дек. 2016 г., 23:26

Ти (Шепот) 

  Поэзия » Другая
310 0 1

Изпих си последната глътка кафе
и... си сложих палтото.
Излязох навън...
и си хвърлих обувките
Тръгнах...
без посока
без път
Шепот...
Спрях се и...
се заслушах
в птичата песен.
И побягнах.
Избърсах си сълзите и...
отидох на моста.
Твоя шепот... 
безмълвен
убийствен
сковаващ
Скочих
без думи
И...
потънах
оставих те да ме
погълнеш
изпиеш
изцедиш
и... да ме захвърлиш
Птиците замряха
водата не шепнеше

© Антон Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??