5 авг. 2011 г., 15:33

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
733 0 1

Ти си миг за мен в зората,
ти си светлина в мрака.
Усещам любовта ти,
чувствам ритъма на сърцето ти,
което ме води към теб,
към твоята любов.
Търся теб в изгрева на зората.
Търся любовта ти сладка,
целувките ти нежни
и усмивките безкрайни.
Ти си светлината, ти си зората,
ти си смисълът на живота.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??