11 сент. 2013 г., 22:06

Ти си... 

  Поэзия » Любовная
648 0 0

Ти си моя живот, 

ти си моята съдба,

никой друг не съм обичала така!

 

Ти си моята любов,

ти си моята мечта,

никога не ме оставяй сама!

 

Ти си всичко за мен

и заедно да сме

искам всяка нощ, всеки ден!

 

Щастието мое си ти

и не искам да мисля дори

как ще живея без теб...

© Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??