31 мар. 2014 г., 01:23

Ти си 

  Поэзия » Белые стихи
659 0 0

ти си отдавна прочетена история

изписана страница

изгорена от погледа

на слънцето 

след дългия полет

над морета

солени

ала не от сълзи

 

ти си отдавна прочетена история

и въпреки това още те пиша

на същатата тази 

изписана 

страница

© Ния Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??