31.03.2014 г., 1:23 ч.

Ти си 

  Поезия » Бели стихове
613 0 0

ти си отдавна прочетена история

изписана страница

изгорена от погледа

на слънцето 

след дългия полет

над морета

солени

ала не от сълзи

 

ти си отдавна прочетена история

и въпреки това още те пиша

на същатата тази 

изписана 

страница

© Ния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??