10 февр. 2007 г., 01:51

Ти си 

  Поэзия
831 0 11


 

 

Могъща си, когато си любяща

и аз затуй духа ти обожавам,

защото ставаш също тъй и бдяща -

цялостта си с тебе притежавам.

 

Душите ни огряха небосклона

с признанията си еднозначни -

приех на твоята душа поклона,

защото станахме си тъй прозрачни.

 

Аз зная, че душата ти жадува

топлинката на очите ласкави

и може безметежно да лудува,

озарена от лъчите бляскави.

 

На любовта, отдадена всецяло,

тишината в душата ти аз чух,

а милувката на тяло с тяло

по-нежна е от нежността на пух.

 

На радостта сърцето ми не смогва,

когато тръпнат твоите ресници -

ти знаеш как сърце сърцето трогва

в полета на влюбените птици.

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??