Ти си моята любов,
и без теб аз не мога,
ти си.ах, ти си ми и зов
любов си ми, която никога не стига.
Понякога се чудя що да сторя,
в щастливи мигове се вплитаме
аз и ти, със теб не споря
и на тихо кътче двамата отлитаме.
© Emil Karamitev Все права защищены